loading...
Home * Ironi + * Lajmi Real

Lajmi Real

Ministrja Kumbaro e vendosur për të shëmbur Teatrin: “Pengon ndërtimin e kullave”

Në komisionin për projekligjin për ngritjen e Kullave, ministrja tregoi se si lindi ideja për këtë propozim të bukur. Ajo kujtoi ditën kur vizitonte ish-kryetarin e bashkisë Edi Rama, i cili i tregoi sheshin mbas bashkisë, ajo pa se si gjithë ai shesh kullash prishej nga Teatri Kombëtar. Kështu e frymëzuar sapo u bë ministre, vendosi të shëmb të gjithë ...

Read More »

ISIS-at hiqen si emigrant, por në të vërtetë vijnë ta fusin shqipërinë në BE

Lajmi për hapjen e një kampi nga qeveria shqiptare i ka hedhur OJQ-të në një panik, duke i bërë ata të kërkojnë truket e reja për të bërë lekë, kanë filluar me shpejtësi pikturimin e pallateve për t’i bërë ata të besojnë se jan kampe dhe ti lëshojnë me qera qeverisë. Pas lajmit të publikuar nga kryeministri poshtë derës (për ...

Read More »

Nuk ka bërë ndonjë krim: Probleme për trafikantin Saimir Tahiri

Një skandal i pa precedentë po zhvillohet në botën e krimit: Trafikanti Saimir Tahiri, një nga njerëzit më të mëdhenj të hashashit shqiptar, është në akuzë sepse nuk ka bërë asnjë krim. Duket se gjatë përgjimeve tek krimet “Habilajt”, Tahiri ka harruar të shënoi në CV e tij këtë fakt, duke shkelur rregullat e Krimit. Tahiri i gjetur në mesin ...

Read More »

“Shumë e vështirë për skenare të reja” Endri Fuga kërkon konsulencë tek Youporn.com

Të shpikësh skenarë të ri po bëhet shumë e vështirë, aq sa po bëhet problemi real i rilindjes. Nëse kësaj i shtojmë dhe 3 ditëshin maksimal që zgjat një filëm në shqipëri, bëhet shumë më e vështirë për strategun e musketierëve te shqipërisë. Tashmë Endri do thyej rekorde të reja me filmat e ri që pret të hedh në kazanin ...

Read More »

Wikileaks: CIA lexon dosjet ku mbajnë pornot. Panik në qeveri.

Pas publikimit të qindra dokumentave sekrete të CIA-s, së fundmi është zbuluar një dosje ku dokumentohet se si CIA, arin të lexojë dosjet ku mbahen porno. Tashmë e gjithë qeveria rrezikon të futet në Big Brother Albania që starton së shpejti. Sipas disa burimeve tona të brendshme në CIA, i cili kërkon të qëndrojë anonim, kështu që detyrohemi të përdorim ...

Read More »
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com