loading...
Home * Ironi + * Ç’mënduri

Ç’mënduri

Tiranë. Hapet bordello tek Zogu i Zi “Tani të disponueshme dhe shkop bejzbolli për klientët”

Një zgjedhje për të mbështetur instinktet e kriminelëve, që tashmë është qendra e vemëndjes. Një grup militantësh të Partisë Socialiste në fakt ka filluar këtë mëngjes, si shenjë proteste, një grevë ku bëjnë thirrje për disa kërkesa. “Miqtë tanë RILINDAS nuk duhet të shqetësohen – qetëson Rrahman Rraja– rilindasit që votojnë PS, do të jenë të kënaqur: do sigurohemi që në ...

Read More »

Fytyra që qeveris shqipërinë

Nuk kupton asgjë nga piktura, por të paktën qeveris shqipërinë. I frymëzuar nga festa e partisë, Kryeministri ynë i dashur, madhështor, gjigant, i papërsëritshëm, i mrekullueshëm, pranon se ka një të metë, nuk di të pikturojë. Populli e mbështet dhe i thotë, ska gjë, mjafton të na qeverisësh ti.

Read More »

Statuteri i Rinisë, Partisë, Drejtësisë dhe Policisë

Ylli Manjani në Twitter‏ Ky i gjashti i ka bërë të gjitha statutet: të Rinisë,të Partisë (PS) dhe të Drejtësisë! Le ta bëjë edhe të Policisë! Ne na rroftë demokracia!

Read More »
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com