loading...
Home * Art & Kulturë * Kulturë

Kulturë

Zbulohet një statujë që mendohet të jetë e një personazhi biblik

Inxhinieri, Mario Tobia zbuloi kokën prej guri gjatë gërmimeve të realizuara në një qytet antik hebre të quajtur Abel Beth Maacah. Statuja tregon fytyrën e një njeriu me mjekër dhe me lëkurë të zeshkët dhe duhet të ketë qenë 25 cm në përmasë. Pjesa u gjet mes rrënojave të një ndërtese administrative, çka të bën të mendosh se duhet të ...

Read More »

Rrëfimi i rrallë i Demir Hyskjas para vdekjes: Besuam se po i shërbenim një kauze të madhe…

Demir Hyskja, gjatë gjithë karrierës së tij ka luajtur rreth 60 role në skenën e teatrit dhe rreth 40 role në filma. Ky “Artist i Popullit” ka luajtur edhe në skenat ndërkombëtare si në Gjermani, Francë, Itali, Rumani e gjetkë, ku ka vajtur Trupa e Teatrit Kombëtar, pjesëtar i së cilës ka qenë edhe ai. Që nga roli i dramës ...

Read More »
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com