loading...
Home * Art & Kulturë * Kinematografi

Kinematografi

Fast and Furious 8

Del nga data 14 prill filmi i ri “Fast and Furious 8”. Protagonisti aktori Vin Diesel,  ka shpërndarë në faqen e tij zyrtare në Facebook edhe trajlerin e filmit.    

Read More »

E bukura dhe Bisha

Nuk ka dashur të marri rreziqe Drejtori  Bill Condon, autor i të Bukurës  dhe Bishës, film i Disney që del në kinema nga data 16 mars. Filmi ka si protagonistë Emma Watson dhe Dan Stevens është besnik i origjinalit, i frymëzuar nga përralla me Jeanne-Marie Leprince de Beaumont dhe të publikuar në vitin 1991. Kanë kaluar njëzet e gjashtë vjet, ...

Read More »
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com