loading...
Home * Mesazh + * Bota dhe Shqipëria

Bota dhe Shqipëria

Bota nuk vijnë të shëkojnë sa tolerancë e madhe mbretëron në Shqipëri, po venë re vetëm që fetë nuk na lenë të bashkohemi e të çlirohemi.

Komento

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com