loading...

Lajme

Mistere & Alienë

Shkencë & Teknologji

Art & Kulturë

Stil

Sport

Mesazh +

Thënie mbi shqiptarët e Shqipërinë

“Nga thëniet të cilat mbledhim nëpër lista të caktuara duhet ...

Read More »

Dipllomacia

Diplomacia është arti për të shtyrrë vendimet deri sa ato ...

Read More »

Fitimtarët

Ajo që ndan fituesit nga humbësit është mënyra se si ...

Read More »

Shtëpia jonë

Dikush do jap shtratin, por unë do të të jepja ...

Read More »

Ironi +

Nikolla: “Statusi i një qeverie të sukseshme vlen vetëm kur ka 10 ministra katranjosa e ngelsa”

“E thirra këtë konferencë për ju studentë që u bashkuat ...

Read More »

Tiranë. Hapet bordello tek Zogu i Zi “Tani të disponueshme dhe shkop bejzbolli për klientët”

Një zgjedhje për të mbështetur instinktet e kriminelëve, që tashmë ...

Read More »

Ministrja Kumbaro e vendosur për të shëmbur Teatrin: “Pengon ndërtimin e kullave”

Në komisionin për projekligjin për ngritjen e Kullave, ministrja tregoi ...

Read More »

ISIS-at hiqen si emigrant, por në të vërtetë vijnë ta fusin shqipërinë në BE

Lajmi për hapjen e një kampi nga qeveria shqiptare i ...

Read More »
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com